Konzultantsko savjetovanje - Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode​


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode​".

Cilj savjetovanja-seminara je istaknuti najaktualniji trenutni problem s kojima se u većoj ili manjoj mjeri susreće većina jedinica lokalne samouprave te na koji učestalo upozorava Državni ured za reviziju; učinkovitost naplate gradskih i općinskih prihoda.

Kako su gradovi i općine dužni u skladu s odredbama Zakona o proračunu brinuti o pravodobnoj i potpunoj naplati gradskih/općinskih prihoda, cilj nam je predstaviti različite osnove nastanka prihoda iz djelokruga jedinica lokalne samouprave, kao i posebnosti različitih vrsta postupaka te pravnih osnova kojima je uređen sustav prisilne naplate istih.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim JLP(R)S.

Datum održavanja je 28.04.2016. u Hotelu Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9​, Zagreb, s početkom u 9:00 sati i planiranim trajanjem do 15 sati.

Teme koje će se obrađivati:

• oblici postupaka prisilne naplate prihoda JLS; upravni i građanski
• zakonska osnova obveze naplate prihoda i prekršajne sankcije; te zakonska osnova određivanju nadležnosti za prisilnu naplatu prihoda JLS
• osnove provođenja ovrhe u upravnom postupku; osnova, predstavljanje provedbenih propisa, nadležnost…
• osnove provedbe ovrhe u građanskom postupku;
• razlikovanje izvansudske i sudske ovrhe; odabir sredstva ovrhe od strane ovršitelja
• opomena i učinak opomene


NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara "Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode​" je 800,00 kn + PDV po sudioniku. 
LC korisnicima za konzultantsko savjetovanje-seminar "Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode​" odobravamo popust i cijena je 640,00 kn + PDV po sudioniku.

​Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 26.04.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem PRIJAVNICE niže koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail prodaja@spi.hr.


Isprintajte stranicu