Instruktivni seminar na temu računovodstva proračuna - hotel Panorama, Zagreb, 28. rujna 2007.


Krajem mjeseca rujna 2007. godine održat će se tradicionalni godišnji seminar namijenjen korisnicima SPI® programa za Računovodstvo proračuna. Mjesto održavanja seminara je hotel Panorama u Zagrebu.
 
U većini kultura i religija svijeta broj sedam se smatra brojem koji predstavlja sreću. Libusoft Cicom ove godine po sedmi put organizira instruktivni seminar za svoje proračunske korisnike, ali to ne smatramo slučajnom srećom već sigurnim pokazateljem kvalitete seminara koji svake godine ima sve veći broj sudionika.
 
 
Dan održavanja seminara bit će petak, 28. rujna 2007, mjesto je još jednom hotel Four Points Panorama, Trg Krešimira Čosića 9 (bivši Trg sportova!) u Zagrebu, vrijeme početka 9,30 sati, a sam seminar uključuje: Nakon prošlogodišnjeg uspjeha premijernih radionica iz područja Proračuna i KOMIS-a, ove godine ćemo održati i posebnu radionicu za informatičare korisnika koji će dobiti preporuke za što kvalitetniju sistemsku i tehničku podršku (SQL baza podataka, antivirusna zaštita i backup podataka, samostalno kreiranje SQL izvješća, i dr.), te odgovore na sva pitanja koja možda imaju.

Detaljan Program rada i Prijavnicu za seminar, kao i sve dodatne informacije, objavit ćemo početkom rujna.
 
Oni koji su već bili sudionici to znaju, a za Vas koji ćete nam se pridružiti po prvi put, evo nekoliko slika s prošlogodišnjeg seminara gdje je bilo dosta rada i puno se naučilo, ali je bilo i zabave i ugodnog druženja.


Isprintajte stranicu