Institut za javnu upravu organizira znanstveno-stručni skup na temu “Normalizacija statusa javnih službenika – rješenje ili zamka”


Objavljeno 18.02.2019.

Institut za javnu upravu organizira znanstveno-stručni skup na temu “Normalizacija statusa javnih službenika – rješenje ili zamka”, koje će se održati u četvrtak, 07. ožujka 2019., od 09:00 do 17:00 sati u dvoranama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, Zagreb.
 
Urednice skupa: prof. dr. sc. Gordana Marčetić, dr. sc Tijana Vukojičić-Tomić, dr. sc. Iva Lopižić

Na ovogodišnjem skupu će se analizirati aktualno stanje službeničkog zakonodavstva u Hrvatskoj i komparativnim službeničkim sustavima te raspravljati o utjecaju i ulozi globalnih trendova u području upravljanja ljudskim potencijalima na stanje u Hrvatskoj. Uz znanstvena izlaganja koja će sadržajno obuhvatiti opće trendove i komparativna iskustva u području zapošljavanja, plaća i ocjenjivanja, usavršavanja i obrazovanja javnih službenika, te outsourcinga, na skupu će se osobita pozornost posvetiti novom pravnom uređenju plaća državnih i javnih službenika u RH, koje bi trebalo stupiti na snagu početkom 2019.
 
Više informacija o savjetovanju, kao i prijavnicu možete pronaći OVDJE.
 


Isprintajte stranicu