Napredna obuka održat će se u rujnu 2019.

Novi Zakon o komunalnom gospodarstvu (NN 68/18 i 110/18) na snazi je već skoro godinu dana (od 4. kolovoza 2018.) ali, za neke odredbe ovih dana istječe rok pa je ovaj Zakon ponovo u fokusu zanimanja. Obveza ustroja evidencije komunalne infrastrukture jedna je od njih i treba je ispuniti do 4. kolovoza 2019. U praksi se pokazalo da postoje brojne nedoumice i kod mnogih je obveznika provedba zastala na njima. Što točno treba poduzeti i kojim redom da bi se obveza ispunila na vrijeme i sukladno odredbi, razjasnit ćemo na naprednoj obuci Evidencija komunalne infrastrukture – provedba kroz Registar nekretnina koja će se održati u Zagrebu, u rujnu 2019.

Projekti infrastrukture pokretač su gospodarstva, ali nove infrastrukture mogu se graditi tek nakon što su upisane u ZK i ucrtane u katastru, a na nepotpunoj i pravno neuređenoj dokumentaciji padaju i projekti financirani iz EU sredstava.
Pokrenite provedbu i uredite imovinsko-pravno stanje komunalne infrastrukture. Sve što vam treba obradit će naši stručni konzultanti LC- a, Mladen Kolarek, ing. geod. – stručni konzultant u društvu LIBUSOFT CICOM i Vedran Vukobrat, dipl. iur. – pravni savjetnik u društvu LIBUSOFT CICOM.

  • Zakonska osnova ustroja evidencije komunalne infrastrukture
  • Općenito o upravljanju imovinom u jedinicama lokalne samouprave
  • Registar nekretnina
  • Definiranje portfelja Registra nekretnina u cilju ustroja evidencije
  • Primjeri ustrojenih evidencija
  • Izdavanje potvrda o komunalnoj infrastrukturi
  • Izvještavanje

 


NAPOMENA:
Cijena napredne obuke za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika.
Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije tri dana (72 sata) prije održavanja obuke izvršite prijavu sudionika isključivo putem priložene PRIJAVNICE.

Obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
– u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
–  u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

U cijenu napredne obuke/seminara/radionice uključeni su radni materijali i prigodna zakuska.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.