e-SPI aplikacije dostupne i na android i iOS platformi


Početkom 2012. godine svojim korisnicima ponudili smo novu mogućnost kojom smo im omogućili pristup i korištenje svih SPI aplikacija putem Interneta 24 sata dnevno i 365 dana u godini - kroz e-SPI uslugu.

Naime, radi se o dobro poznatim aplikativnim rješenjima za proračun, proračunske korisnike, komunalni informacijski sustav, upravljanje stambenim zgradama, upravljanje imovinom, te poslovne aplikacije koje se sada mogu koristiti u paketu najma putem Interneta i bez ikakvih dodatnih ulaganja korisnika za serversku opremu.

Na taj način korisnicima se praktično pruža mogućnost primjene jedne vrste Cloud computinga uz dostupnost cijele godine i svih 24 sata dnevno s različitih mjesta: iz ureda, sa službenog puta, od doma, s godišnjeg odmora. Tu su svakako značajne i pogodnosti korištenja usluga e-račun, koje polako ali sigurno dolaze do izražaja sa svojim brojnim prednostima u elektroničkom poslovanju.

Microsoft je 18.10.2013. godine objavio javnu dostupnost njegovog modula namijenjenog Android i iOS platformi pod nazivom Microsoft Remote Desktop koji se može besplatno skinuti s Play Store te iTunes App Store.
Microsoft Remote Desktop sučelje | SPI
 
U LC-u smo već duže vrijeme za svoje testiranje koristili modul pod nazivom Android iTap Mobile koji je Microsoftu poslužio kao osnova za razvoj njegove verzije te funkcionalnosti (drugim riječima, kupio ga je). LC preporuča korištenje Microsoft rješenja za povezivanje na e-SPI uslugu te korištenje naše e-SPI aplikacije i na Android te iOS platformi.
 
Modul pod nazivom Android iTap Mobile | SPI Katalog poslovnih partnera | SPI
 
Korištenje usluge | SPI Upisivanje potrebnih podataka u sustav | SPI

Što to točno znači za naše korisnike?

Svi naši korisnici e-SPI usluge, sadašnji i budući, putem svojih mobilnih uređaja i tableta baziranim na Android i iOS platformi, mogu koristiti ovu uslugu te na taj način pristupati svim  aplikacijama.

Ukoliko ste zainteresirani za ovakav način rada, molimo Vas da se za više informacija obratite našem odjelu Sistemsko-tehničke podrške na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.
 


Isprintajte stranicu