Zadovoljstvo nam je zaželjeti dobrodošlicu Domovima zdravlja Karlovačke županije (DZ Duga Resa, DZ Karlovac, DZ Ogulin, DZ Ozalj, DZ Slunj i DZ Vojnić) u redove LC korisnika. U šest Domova zdravlja Karlovačke županije pri završetku smo implementacije i uvođenja LC aplikacija. Posebno je  zanimljiva činjenica da se je svih šest Domova zdravlja zajedno odlučilo napraviti korak naprijed i prijeći na novi sustav rada koristeći e-SPI aplikacije naše tvrtke.

Intenzivan rad našeg tima iz LC centra u Zagrebu te gospode iz Domova zdravlja daju hvale vrijedne rezultate koje su i sami korisnici u svom radu osjetili. 

Naravno, najviše pohvale upravo zaslužuju gospoda iz Domova zdravlja, koji su pokazali iznimnu volju, trud i zalaganje da što prije započnu s radom u novim aplikacija. Izniman trud  i volju pokazali su svojim dolascima iz Domova zdravlja u LC edukativni centar u Zagreb na obuku za rad u aplikacijama radnim danima, ali često i subotom, te bi cijeli dan marljivo i strpljivo radili s našim instruktorima.