SPI/Lokalna riznica


Shema aplikacije lokalna riznica|spi
SPI/LOKALNA RIZNICA je podsustav SPI paket kroz koji se postavljaju, obrađuju i knjiže zahtjevi proračunskih korisnika za financijskim sredstvima.

Korisnici su: Ova aplikacija primarno omogućava računovodstveno praćenje priljeva i odljeva proračunskih sredstava unutar upravnih odjela JLP(R)S i proračunskih korisnika, a također rješava problem dislociranosti između JLS i proračunskih korisnika i štedi vrijeme jer obradom zahtjeva automatski nastaju dokumenti u analitičkim evidencijama koji se kroz modul kontiranja automatski prenose u glavnu knjigu.

Lokalna riznica omogućava dva osnova modela rada; Sama tehnička izvedba sustava SPI/LOKALNE RIZNICE sastoji se od dva djela: Među dodatnim mogućnostima ovog sustava je pristup na i ispis dijela plana proračuna i realizacije koji se odnose samo na proračunskog korisnika, te osnovni i prošireni ispis samog zahtjeva za plaćanjem.

JLS u desktop aplikaciji također ima mogućnost ispisa različitih izvješća: Cjelokupni sustav moguće je nadograditi modulom za web planiranje koji pruža mogućnost interaktivne suradnje u izradi plana proračuna ili rebalansa JLS i proračunskih korisnika.

Produžetak ovog sustava je aplikacija SPI/LOKALNA RIZNICA proračunskih korisnika koja omogućava da proračunski korisnici iz zahtjeva koje su uputili putem Interneta formiraju dokumente za prijenos u analitičke evidencije i Glavnu knjigu – na ovaj način štede vrijeme i smanjuju mogućnost pogreške jer ne moraju ponovo unositi iste podatke.

 


Isprintajte stranicu