Bespovratnih 800 milijuna kuna prijaviteljima iz JLP(R)S za projekte programa konkurentnosti i kohezije


​Objavljeno: 06.02.2018.

Iako smo često imali priliku čuti kako se sredstva iz EU fondova povlače slabijim intenzitetom zbog nedostatka kvalitetnih natječaja, prateći rad Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja RH, uvjerili smo se u suprotno. Barem kada je riječ o programu Konkurentnosti i kohezije.

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih natječaja za projekte financirane sredstvima EU fondova koji bi mogli biti zanimljivi našim korisnicima i partnerima.

Prijaviteljima iz jedinica lokalne samouprave kao i jedinica područne (regionalne) samouprave na raspolaganju je gotovo 800 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekte u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Sve do kraja ove godine prijavitelji projekata sanacije i zatvaranja odlagališta neopasnog otpada, te građenja reciklažnih dvorišta, mogu se natjecati za grantove koji ukupno dosežu do 300 milijuna kuna sredstava Kohezijskog fonda.
Iz istog će fonda gotovo 50 milijuna kuna biti dodijeljeno provedbi programa izobrazno-obrazovnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom. Natječaj je otvoren do veljače sljedeće godine.

380 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj otići će projektima za promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Natječaj je otvoren do kraja 2020. godine.
 
LIBUSOFT CICOM d.o.o. uvijek je korak ispred pa smo naše partnere spremni podržati kroz cijeli projektni i provedbeni period.

Više o natječajima na LINKU.


Isprintajte stranicu
25.05.2018
10. LC Technology day 2018
Sprema se naš najdraži događaj - LC Technology Day!
Ove godine cijeli događaj održat će se u Karting Areni Zagreb. To ni za što nemojte propustiti. Juriti ćemo ponovno... i to kroz zanimljive radionice, kratka predavanja i dinamične diskusije.
Saznajte više
25.05.2018
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda koji se odnosi na temu naplate gradskih i općinskih prihoda. Naglasak smo stavili na različite radne i operativne procese koji prethode ili slijede postupcima naplate ili otpisa različitih potraživanja, odnosno koji su od odlučnog utjecaja na učinkovitost takvih postupaka i pravilnog evidentiranja prihoda. 

Seminar će se održati u Hotelu Panorama u Zagrebu od 9:30 do 15:00 sati, a program seminara i prijavnicu potražite OVDJE.
Saznajte više