Bespovratnih 800 milijuna kuna prijaviteljima iz JLP(R)S za projekte programa konkurentnosti i kohezije


​Objavljeno: 06.02.2018.

Iako smo često imali priliku čuti kako se sredstva iz EU fondova povlače slabijim intenzitetom zbog nedostatka kvalitetnih natječaja, prateći rad Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja RH, uvjerili smo se u suprotno. Barem kada je riječ o programu Konkurentnosti i kohezije.

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih natječaja za projekte financirane sredstvima EU fondova koji bi mogli biti zanimljivi našim korisnicima i partnerima.

Prijaviteljima iz jedinica lokalne samouprave kao i jedinica područne (regionalne) samouprave na raspolaganju je gotovo 800 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekte u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Sve do kraja ove godine prijavitelji projekata sanacije i zatvaranja odlagališta neopasnog otpada, te građenja reciklažnih dvorišta, mogu se natjecati za grantove koji ukupno dosežu do 300 milijuna kuna sredstava Kohezijskog fonda.
Iz istog će fonda gotovo 50 milijuna kuna biti dodijeljeno provedbi programa izobrazno-obrazovnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom. Natječaj je otvoren do veljače sljedeće godine.

380 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj otići će projektima za promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Natječaj je otvoren do kraja 2020. godine.
 
LIBUSOFT CICOM d.o.o. uvijek je korak ispred pa smo naše partnere spremni podržati kroz cijeli projektni i provedbeni period.

Više o natječajima na LINKU.


Isprintajte stranicu