Registrirajte se Prijava
NOVOSTI
NOVI SPECIJALIZIRANI ČASOPIS ZA JAVNI I NEPROFITNI SEKTOR - TIM4PIN MAGAZIN

09.01.2013.

Želimo Vas obavijestiti da je od početka 2013. godine ponuda stručne literature obogaćena novim specijaliziranim časopisom za proračunski (javni) i neprofitni sektor pod nazivom TIM4PIN MAGAZIN.

Inicijalno uredništvo i suradnički tim časopisa okupljeni su oko Vama već dugi niz godina poznatih stručnjaka - mr.sc. Ivane Maletić i prof.dr.sc. Davora Vašičeka. Uz njih, uređivački, autorski i suradnički tim časopisa čini veliki broj eminentnih stručnjaka i znanstvenika koji će vam se predstavljati svojim prilozima u časopisu.

Časopis je interdisciplinarnog karaktera što znači da će sadržavati široki spektar tema iz područja financija i financijskog upravljanja, računovodstva, revizije, poreza, ekonomike, prava, javne uprave, menadžmenta, informatike i drugih povezanih područja. Kao takav, časopis je namijenjen širokom krugu stručne i upravljačke čitalačke publike na svim razinama.

Uz tiskano mjesečno izdanje, časopis će istodobno biti publiciran i u elektronskom obliku. Više informacija o časopisu možete pronaći na web straniciCentra za razvoj javnog i neprofitnog sektora - TIM4PIN, gdje također možete pogledati i ogledni broj časopisa.

U prilogu Vam donosimo i pismo glavnog urednika prof.dr.sc. Davor Vašiček koje bi vas trebalo uvesti u priču o časopisu te Vam dati dodatne informacije.

                                                                                    PODRŠKA ZA SPI KORISNIKE

 Copyright (c) LIBUSOFT CICOM d.o.o. Uvjeti uporabe  ·  Izjava o privatnosti