Registrirajte se Prijava
Arhiva vijesti iz 2009.

31.12.2009.

S preuzimanjem Dobrih Rješenja dobili smo i veći broj novih korisnika tako da je na naše veliko zadovoljstvo broj na našoj referentnoj listi narastao točno na 500. Svima Vama, našim starim, novim i najnovijim korisnicima još jednom za 2010. želimo što manje briga i poslovnu uspješnost, a za to da imate kvalitetnu informatičku podršku u svakodnevnom radu ćemo se mi pobrinuti. Sretna vam Nova!

 

18.12.2009.

Usprkos najgorim mogućim vremenskim uvjetima za putovanje, otvorenje LC DALMACIJE prošlo je s izvrsnim odazivom. Među sudionicima su se našli korisnici Dobrih rješenja, dugogodišnji LC korisnici i partneri, nekoliko potencijalnih novih LC korisnika te predstavnici Splitsko-dalmatinske županije i više gradova iz regije.

više...

11.12.2009. 

Dana 10. prosinca 2009. godine održana je prva radionica na provedbi PRLS modela UPRAVLJANJA IMOVINOM. Na čelu Radnog tima od 10 članova je gradonačelnik Tulio Demetlika. Provedbu modela vode naši konzultanti za upravljanje imovinom.

 

više...

09.12.2009.

U srijedu 16. prosinca 2009. u Splitu će se održati radni sastanak s korisnicima tvrtke Dobra rješenja tijekom kojeg će se izvršiti svečano otvorenje poslovnice LC Dalmacija. Na otvorenju će biti prisutni čelnici Splitsko-dalmatinske županije te više gradova i općina iz regije.

više...

08.12.2009.

Prošlog tjedna dio LC ekipe posjetio je našeg dugodišnjeg korisnika Grad Trogir. Svrha posjeta bila je upoznati se s novim gradonačelnikom i predstaviti novoosnovanu poslovnicu LC DALMACIJA.

više...

07.12.2009.

Nova LC poslovnica najavljena u rujnu na konferenciji u Panorami kreće s radom - predstavljamo vam poslovnicu LC UČKA s privremenim sjedištem u Novigradu.

više...

27.11.2009.

Jučer su dovršeni pregovori između LC-a i tvrtke Dobra rješenja d.o.o. iz Splita, a njihov rezultat je dogovor o preuzimanju Dobrih rješenja od strane LC-a.  Preuzeli smo sva programska rješenja i djelatnike splitske tvrtke koji će biti uključeni u LC DALMACIJU, novu tvrtku koja će se uskoro osnovati.

više...

13.11.2009.

Što se tiče seminara s grupnim radionicama, ovu godinu smo završili LC regionalnim seminarom Slavonija 2009 koji se održao 11.11. u Osijeku.

više...

10.11.2009.

Korisnici koji su s nama od samih početaka to znaju, ali "mlađi" možda i nisu svjesni da je LIBUSOFT CICOM zapravo nastao kroz suradnju dviju tvrtki, LIBUSOFT d.o.o. i CICOM d.o.o. koje su se 1997. godine zajednički stvorile LC.

Sutra CICOM d.o.o. obilježava 17 godinu poslovanja, što je također i svojevrsna 17. godišnjica cjelokupne LC priče.

09.11.2009.

Najavljivani LC regionalni seminar ISTRA 2009 održan je prošlog četvrtka u hotelu Histria u Puli i okupio je preko 30 korisnika SPI aplikacija koji su kroz radionice usvojili nova znanja koja će im pomoći u svakodnevnom radu.

 

više...

05.11.2009.

Danas je dan za povećanje znanja naših korisnika - u ovim trenucima se održava regionalni seminar u Istri gdje sudionici radionica uče nove stvari koje će im olakšati rad u SPI aplikacijama, a također danas objavljujemo informaciju o naprednoj obuci za programe.

S obzirom da veće SPI aplikacije (Proračunsko računovodstvo, KOMIS, Salda Konti...) imaju vrlo velik broj funkcionalnosti i mogućnosti, nije ih moguće sve u potpunosti obraditi tijekom početne obuke, tako da ćemo svakog zadnjeg četvrtka u mjesecu održavati naprednu obuku za navedene programe.

Više informacija o naprednoj obuci možete pronaći OVDJE.

14.10.2009.

Nakon dalmatinskog proljetnog regionalnog seminara u Makarskoj i konferencije Panorama 2009 u Zagrebu, došli su nam na red i regionalni seminari u Istri i Slavoniji koji će se održati početkom studenog.

više...

28.09.2009.

Zahvaljujemo svim sudionicima naše konferencije Panorama 2009 na odličnom odazivu, dobroj radnoj atmosferi i ugodnom druženju. Nadamo se da ste otišli s konferencije s novim znanjima koja će vam u budućnosti pomoći u poslovanju i korištenju naših aplikacija i naravno, da ćete nam nagodinu opet doći.

FOTOGRAFIJE IZ PANORAME

ZBORNIK RADOVA I DODATNI MATERIJALI S KONFERENCIJE (UKLJUČUJUĆI MATERIJALE S RADIONICE XIII - Novi uvjeti upravljana u JLS)

ČASOPIS INFO TREND OBJAVIO VIJEST O ODRŽAVANJU KONFERENCIJE

22.09.2009.

Dva su dana do početka konferencije LC korisnika i iznimno smo zadovoljni odazivom na ovogodišnju Panoramu - za predkonferencijski dan se prijavilo 250, a konferencijski 368 sudionika.

S obzirom da prijave još uvijek pomalo kapaju, te da neki sudionici dolaze samo prvi, a neki drugi dan, možemo sa sigurnošću tvrditi da će više od 400 osoba sudjelovati na konferenciji, što nam je najbolji pokazatelj da smo "pogodili" s temama koje će se obrađivati.

Detaljno izvješće o događanjima na konferenciji objavit ćemo sljedeći tjedan. Do tada, vidimo se u Panorami!

07.09.2009.

Ovogodišnja konferencija SPI korisnika u Panorami uključivat će i sudionike iz organizacije koje nisu naši korisnici - organizirali smo specijalističku radionicu za župane, gradonačelnike i načelnike na kojoj će stručni predavači govoriti o nizu najaktualnijih tema i problema s kojima se čelnici JLP(R)S danas svakodnevno susreću, a organizaciji radionice se priključila i Udruga gradova te Hrvatska zajednica županija koje će svojim članicama preporučiti dolazak i sudjelovanje na radionici.

O kojim se temama i predavačima radi, pogledajte u nastavku članka.

više...

LC korisnici, od danas možete preuzimati datoteku za nadogradnju aplikacija koje koristite na verziju 5.22. Već smo pisali o tome koje su najvažnije novosti u ovoj verziji, a preporučamo Vam da sada pročitate i VODIČ ZA VERZIJU 5.22 kako biste se upoznali s posebnostima u njenoj instalaciji.

Datoteku nadogradnje i Vodič za verziju 5.22 preuzmite OVDJE.

14.08.2009.

Časopis business.hr objavio je vrlo zanimljiv članak s analizom broja općina u RH i procjenu potencijalnih ušteda u državnom proračunu u slučaju eventualnog ukidanja njihovog većeg broja.

Prenosimo vam skenirani članak, a više informacija možete pronaći na www.business.hr.

više...

14.07.2009.

Dana 07.07. objavljen je novi izmijenjeni obrazac PR-RAS-NPF (verzija 2.0.1.) i bilo je potrebno prilagoditi aplikaciju 138 Integralno Računovodstvo Neprofitnih Organizacija tako da omogućava automatsko punjenje novog obrasca iz programa. Svi naši korisnici aplikacije 138 trebaju sada preuzeti datoteke nadogradnje za omogućavanje automatike.

više...

01.07.2009.

Jučer smo sudjelovali na radionici Windows 7 ISV Remediation Workshop koja je održana u Microsoftovom inovacijskom centru u Varaždinu i na kojoj su tvrtke koje razvijaju softver uz pomoć međunarodnih konzultanata provjeravale kompatibilnost svojih aplikacija s novim MS Windowsima.

više...

19.06.2009.

Verzija 5.22 SPI paketa je finalizirana i trenutno je na zadnjem testiranju prije objave za instalaciju kod svih korisnika. Radi se o verziji koja uključuje vrlo velik broj novosti, a ovdje ćemo navesti najvažnije od njih.

više...

01.06.2009.

U subotu 30. svibnja posjetili smo nacionalni park Plitvice i proveli dan uz savršeno izletničko vrijeme, prekrasnu prirodu i opušteno druženje s kolegama van radnog okruženja.

više...

29.05.2009.

Danas je u prostorima LC-a održan radni sastanak našeg Odjela sistemsko-tehničke
i 20-ak informatičara koji su zaduženi za info-sustave naših korisnika. Cilj je bio
prvenstveno osobno se upoznati i dodatno poboljšati suradnju.

više...

21.05.2009.

LC ekipa koja je jučer odradila prvi ovogodišnji regionalni seminar produžila je na današnje Savjetovanje upravitelja nekretninama u organizaciji Udruge UPRAVITELJ u sklopu kojeg će se održati završna radionica našeg seminara DALMACIJA 2009 namijenjena korisnicima aplikacije Upravljanje Stambenim Zgradama.

više...

07.05.2009.

Podsjećamo sve naše korisnike iz južnih krajeva Hrvatske da će se 20. i 21. svibnja održati prvi ovogodišnji LC regionalni seminar, ovog puta u Makarskoj.

Nastavljamo s praksom paralelnih radionica kako bi se pokrio što veći broj aplikacija i obradilo što više konkretnih primjera iz rada sa SPI programima.

više...

22.04.2009.

Grad Umag je nedavno postao 14. korisnik SPI/LOKALNE RIZNICE, našeg web rješenja za vođenje Riznice i financiranje proračunskih korisnika. Danas se u Umagu održava obuka za rad u ovoj aplikaciji i za djelatnike Grada i za djelatnike proračunskih korisnika koje grad financira.

više...

08.04.2009.

I ove godine smo bili prisutni na konferenciji HRVATSKI JAVNI SEKTOR na kojoj se okupljaju stručnjaci iz državne uprave, gradonačelnici, sveučilišni profesori, predstavnici ministarstava i sl. i raspravljaju o aktualnostima iz javnog sektora.

LC je sudjelovao kao sponzor, a na konferenciji smo susreli brojne predstavnike naših korisnika, te sklopili nova poznanstva.
više...

06.04.2008.

Prošlog tjedna je dio LC tima proveo dan s pročelnicima Upravnih odjela Grada Poreča gdje je zajednički analizirano kako se u Gradu koriste SPI aplikacije u potrazi za mogućnostima daljnjeg poboljšanja suradnje i povećanja učinkovitosti poslovanja Grada.

više...

20.03.2009.

Najavljujemo novi LC regionalni seminar koji će se održati paralelno sa Savjetoavnjem Udruge Upravitelj u Makarskoj. Već tradicionalno na Savjetovanju Udruge održavamo seminar za naše USZ (Upravljanje Stambenim Zgradama) korisnike, a ove godine ćemo osim za njih pripremiti i nekoliko radionica s temama računovodstva proračuna, KOMIS-a i drugim aktualnostima.

više...

10.03.2009.

RIF i ove godine organizira konferenciju HRVATSKI JAVNI SEKTOR koja će se održavati 02. i 03. travnja 2009. u Opatiji. LC će i ove godine sudjelovati na konferenciji, ovaj put u ulozi sponzora, a sudionike očekuju rasprave o najaktualnijim hrvatskim javnim temama.

više...

19.02.2009.

Iznimno nam je zadovoljstvo što smo još prije isteka veljače u 2009. godini započeli suradnju s 11 novih korisnika (pa se šalimo da smo dosad dobili jednu nogometnu momčad).

O kojim se korisnicima radi, pogledajte u nastavku članka.

više...

30.01.2009.

Da bi se iz računovodstvenih aplikacija ispisivala izvješća, računi, rješenja ili kuverte, potreban je alat za komunikaciju između računovodstvene aplikacije i aplikacije za uređivanje dokumenata kao što je Microsoft Word u kojoj se mogu napraviti predlošci za ispisane dokumente.

više...

16.01.2009

Verzija 5.21 SPI paketa je vrlo zanimljiva jer uključuje čak 4 nove aplikacije - e-Javnu Nabavu, Objedinjenu naplatu, Menadžerska izvješća te Mobilno plaćanje. Među ostalim većim novostima su nove funkcionalnosti u aplikaciji Salda Konti.

više...


PODRŠKA ZA SPI KORISNIKE

 Copyright (c) LIBUSOFT CICOM d.o.o. Uvjeti uporabe  ·  Izjava o privatnosti