Registrirajte se Prijava
ARHIVA VIJESTI IZ 2007.
NAJVESELIJI DAN U LC-u (dodatak treći u 16:55)

Konačno smo uspjeli savladati sve nedaće koje su nas danas zadesile i započeli veselicu koja se, nažalost, tijekom dana nekoliko puta odgađala. A evo kako je do toga došlo...više...


NAJVESELIJI DAN U LC-u (dodatak u 15:17) 


Nakon što smo se svim silama bacili na rješavanje krize, njen završetak je već bio na obzoru, kad odjednom...više...


NAJVESELIJI DAN U LC-u (dodatak u 13:32)

Poštovani korisnici, u LC-u je došlo do neočekivanog razvoja situacije - uslijed tijeka događaja koji se nije mogao izbjeći bili smo prisiljeni hitno se svim silama baciti na rješenje jednog internog problema tako da postoji mogućnost da će naše telefonske linije biti nedostupne i ranije od najavljenih 15:00. Opis krizne situacije bi bio predugačak, molimo pogledajte slike i bit će Vam sve jasno.

više...

NAJVESELIJI DAN U LC-u

Poštovani korisnici, ukoliko nas danas nazovete iza 15:00, postoji mogućnost da ćete u telefonskoj slušalici čuti raznolike glasne zvukove - molimo da se ne brinete, to su samo smijeh i glazba s tradicionalne LC božićne veselice.

Takođe, ukoliko ste nam dovoljno blizu, slobodno navratite da se zajedno proveselimo. Kako to kod nas za Božić izgleda, pogledajte na sljedećih nekoliko slika.

više...

20.12.2007.

ZAVRŠEN PRVI CIKLUS PRORAČUNSKIH RADIONICA


Jučer se u našim prostorijama održala zadnja radionica za obradu promjena u Pravilniku o proračunskim klasifikacijama u ovoj godini. Zbog velikog interesa i iznimne kompleksnosti promjena, radionice će se nastaviti održavati i u siječnju.više...


14.12.2007.

ODRŽANE PRORAČUNSKE RADIONICE U POREČUU srijedu i četvrtak su u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Poreču održane radionice na kojima su obrađene promjene u proračunskim klasifikacijama.


više...

11.12.2007.

ODRŽANA SPECIJALISTIČKA RADIONICA ZA DHMZ


Jučer se u našoj školici održala specijalistička radionica za našeg korisnika, Državni hidrometeorološki zavod na kojem su obrađene promjene u proračunskim klasifikacijama, ali i druge zanimljive teme.

 


07.12.2007.

NOVE PRORAČUNSKE KLASIFIKACIJE - DOVRŠEN PRVI TJEDAN RADIONICA


Tijekom čitavog ovog tjedna u našu školicu su stizali polaznici radionica za obradu promjena u proračunskim klasifikacijama. Klupe su nam svakog dana bile pune, na naše veliko zadovoljstvo.više...

06.12.2007.

 ODRŽAN INFODAN - LIBUSOFT CICOM SUDJELOVAO KAO ZLATNI SPONZOR


Jučer smo proveli dan u Westinu usvajajući nova znanja i stvarajući nova poznanstva na INFO DANU, događaju koji su organizirale Udruga Poslovnih Savjetnika i Udruga Gradova.
12.11.2007.

ODRŽAN SLAVONSKI SEMINAR ZA KORISNIKE PROGRAMA PRORAČUNA – MINI-PANORAMA

U utorak, 06.11.2007. LC je u hotelu Osijek u Osijeku za slavonske korisnike koji nisu bili u mogućnosti doći u Zagreb 29. rujna održao reprizu zagrebačkog seminara iz hotela Panorama.

Seminar je imao 37 sudionika iz 13 organizacija, dakle, znatno brojkom skromniji od velike Panorame u Zagrebu, ali zato ništa manje dinamičan i zanimljiv. Predavanja su uključivala novosti u ponudi LC-a i najave novih projekata.

više...

19.11.2007.

VERZIJA 5.09 SPI PAKETA - NADOGRADNJA PREMA NOVIM PRORAČUNSKIM KLASIFIKACIJAMA - DOVRŠENA I U FAZI TESTIRANJA

 

Najavljujemo skori izlazak verzije programa SPI® 5.09 koja se odnosi na nadogradnju programa Računovodstvo Proračuna prema promjenama u proračunskim klasifikacijama.više...

30.11.2007.

LIBUSOFT CICOM - ZLATNI SPONZOR NA INFODANU


U hotelu Westin 5. prosinca u organizaciji Udruge poslovnih savjetnika i Udruge gradova u Repubici Hrvatskoj održat će se Info dan za jedinice lokalne samouprave i partnere. LIBUSOFT CICOM će na skupu prisustvovati u svojstvu Zlatnog partnera i predstaviti SPI - kompletno računovodstveno-financijskog rješenje za upravu JLP(R)S.


29.10.2007.

MINI-PANORAMA U OSIJEKU

Kad korisnici ne mogu k nama, LC ide k njima!

Određen dio naših korisnika iz Slavonije nije nam se mogao pridružiti 29. rujna u Zagrebu na tradicionalnom instruktivnom seminaru o računovodstvu proračuna, tako da smo odlučili zaputiti se u Osijek i pružiti im umanjenu reprizu događaja iz Panorame.


 29.10.2007.

PRORAČUNSKE RADIONICE U PROSINCU

U rujnu 2007. izdan je novi Pravilnik o proračunskim klasifikacijama (Narodne Novine, br. 94, 13. rujna 2007.) prema kojem se znatno mijenja planiranje i struktura proračuna za 2008.

U želji da pomognemo našim korisnicima, tijekom prosinca 2007. održat ćemo niz jednodnevnih radionica na kojima će se obrađivati promjene u novom pravilniku i vježbati izrada plana proračuna za 2008.

 više...

 


 02.10.2007.

JOŠ JEDAN USPJEŠAN SEMINAR U PANORAMI


Dana 28. rujna 2007. održali smo još jedan, sedmi po redu, instruktivni seminar u hotelu Panorama u Zagrebu i smatramo ga najuspješnijim skupom dosad.


 01.10.2007.

DOPUNA RASPOREDA OBUKE ZA JESEN 2007.


Poštovani korisnici,

obaviještavamo Vas da smo nadopunili raspored obuke za ovu godinu. Sve informacije o jesenskom rasporedu obuke možete pronaći na stranici Obuka korisnika.

 

više... 

 


  05.09.2007.

PROGRAM RADA INSTRUKTIVNOG SEMINARA - PANORAMA 2007

Poštovani korisnici, naš godišnji seminar u hotelu Panorama sve je bliži. Pripremili smo teme koje će vam, vjerujemo, biti vrlo zanimljive, a potpuni plan rada možete pogledati već sada.

 

 

više...

 

 


 31.08.2007.

BARANJSKI VODOVOD – novi korisnik SPI/KOMIS programa


U Belom Manastiru je 30. kolovoza 2007. godine potpisan ugovor između tvrtke BARANJSKI VODOVOD d.o.o. i naše tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. o isporuci, uvođenju i održavanju poslovnih aplikacija za obračun i naplate potrošnje vode te računovodstvo.

više...

 


  29.08.2007.

 

NOVOST NA OVOGODIŠNJEM SEMINARU U PANORAMI – RADIONICA ZA INFORMATIČARE


Nakon odličnog uspjeha prošlogodišnjih radionica s temama proračunskog računovodstva i SPI/KOMIS-a koje ćemo ponoviti, odlučili smo ove godine seminaru u Panorami dodati i treću radionicu za informatičko osoblje naših korisnika.

  više...

 


 26.8.2007.

NOVOSTI U VERZIJI 5.07 APLIKACIJA SPI/KOMIS, SC i GP
 


Poštovani korisnici, nakon nedavno dovršenih nadopuna aplikacija SPI/KOMIS i GPZ, obavještavamo Vas o novostima koje su dodane u te programe.

 

  više...

 


 13.08.2007.

INSTRUKTIVNI SEMINAR NA TEMU RAČUNOVODSTVA PRORAČUNA - hotel Panorama, Zagreb, 28. rujna 2007.

 

 

Krajem mjeseca rujna 2007. godine održat će se tradicionalni godišnji seminar namijenjen korisnicima SPI® programa za Računovodstvo proračuna. Mjesto održavanja seminara je hotel Panorama u Zagrebu.

 
 više...

 


 04.07.2007.

 DOVRŠENA PROVEDBA MODELA UPRAVLJANJA IMOVINOM za Grad Osijek

 

Dana 3. srpnja 2007. godine na otvorenoj sjednici Poglavarstva Grada Osijeka održali smo  završnu prezentaciju modela UPRAVLJANJA IMOVINOM u nazočnosti gradonačelnika Ante Đapića, članova Poglavarstva, pročelnika upravnih odjela, te medija.  Ocjenjeno je da je napravljen veliki posao, da će projekt pomoći u upravljanju gradskom imovinom, te da treba s projektom ići i prema Gradskom vijeću.

 više...

 


 20.06.2007.

ODRŽAN CASE 19 u Opatiji  18.-20.06.2007.
 

 U Opatiji je od 18. do 20. lipnja održano 19. savjetovanje CASE 19 o metodama i alatima za razvoj poslovnih i informatičkih sustava, u organizaciji firme CASE d.o.o., pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te Hrvatskog informatičkog zbora.

više..

 


18.06.2007.

LC - završna prezentacija na Poglavarstvu Grada Karlovca 

u nazočnosti gradonačelnika, članova Poglavarstva, članova Radne skupine za provedbu modela upravljanja imovinom, predstavnika USAID g. Arsena Jurića i predstavnika The Urban Institute g. Maris Mikelsons i g. Hrvoje Bertović. Gradonačelnik Damir Jelić posebno je istakao i pohvalio Radnu skupinu i konzultante na pripremljenom prijedlogu Strateškog plana upravljanja imovinom Grada Karlovca.

više...

 


  04.06.2007.

Instruktivni seminar – sastanak korisnika  SPI®

INTEGRALNOG PRORAČUNSKOG RAČUNOVODSTVA

Održan je Instruktivni seminar koji smo organizirali za naše korisnike sa područja Istarskog poluotoka. Instruktivni seminar je održan u Višnjanu (Visignano), u prostorijama Općine Višnjan (Visignano), Općinska vijećnica, Istarska 5, u srijedu 13. lipnja 2007. godine.

 

više...

 


 28.05.2007.

OBITELJSKI IZLET u Zadru


Vikend od 25. do 27. svibnja 2007. proveli smo na već tradicionalnom petom godišnjem LC izletu. To je vrijeme odvojeno za ugodno druženje i odmaranje sa svim djelatnicima i članovima njihovih obitelji. Pogledajte kako smo se proveli...

 
više...

 


 07.05.2007.

GRAD OSIJEK - REGISTAR NEKRETNINA UVEDEN U OPERATIVNI RAD


Nakon uspješno implementirane E-Lokalne Riznice Grad Osijek korača naprijed i predvodi u informatizaciji kako bi proveo optimalno upravljanje svojim nekretninama i osigurao njihovu punu ekonomsku eksplataciju. Primjena metodologije The Urban Institute-a i softverskih rješenja LIBUSOFT CICOM-a osigurava vlasniku povećanje prihoda od imovine za 10-30%, a time i znatno povećanje prihodovne strane proračuna


 21.05.2007.

LC UPRAVLJANJE NEPOKRETNOM IMOVINOM NA SAVJETOVANJU UPRAVITELJA NEKRETNINAMA
 


Libusoft Cicom je predstavio svoje rješenje za UPRAVLJANJE NEPOKRETNOM IMOVINOM u sklopu savjetovanja upravitelja nekretninama koje se održalo 17. - 19. 05. 2007. u hotelu PRESIDENT Babin Kuk, Dubrovnik u organizaciji Udruge UPRAVITELJ.


 06.04.2007.

ODRŽANA KONFERENCIJA HRVATSKI JAVNI SEKTOR - reforma i razvojne perspektive


U Opatiji u hotelu Ambasador održana je konferencija HRVATSKI JAVNI SEKTOR. Na konferenciji je bilo prisutno preko 300 sudionika koji su slušali predavanja na temu FINANCIRANJE, UPRAVLJANJE I KONTROLA U JAVNOM SEKTORU te, INFORMACIJSKI UPRAVLJAČKI SUSTAV U JAVNOM SEKTORU.

 više...

 


 22.03.2007.

LIBUSOFT CICOM NA KONFERENCIJI HRVATSKI JAVNI SEKTOR  - reforma i razvojne perspektive


Direktorica sektora implementacije, Katica Burian održat će prezentaciju s temom LOKALNA RIZNICA na  konferenciji HRVATSKI JAVNI SEKTOR - reforma i razvojne perspektive - koja će se održati u Opatiji, Hotel “Ambasador” 04. i 05. travanja 2007. 
Cilj je ovog savjetovanja sagledati dosegnutu razinu provedenih reformi te ukazati na mogućnosti i razvojne imperative ključnih komponenti upravljanja u hrvatskom javnom sektoru.


 19.03.2007

STRATEŠKI PLAN UPRAVLJANJA IMOVINOM  održana zadnja radionica u Gradu Karlovcu


Dana 16. ožujka 2007. godine održana je zadnja radionica u svezi provedbe PRLS modela UPRAVLJANJA IMOVINOM uz potporu USAID CROATIA. Izrada Strateškog plana upravljanja imovinom Grada Karlovca, kao prvog u RH koji za jedinice lokalne samouprave predstavlja bitan pomak u pristupu upravljanja imovinom JLS-a. Rad naše konzultantske ekipe pratili su stručnjaci USAID-a g. Hrvoje Bertović i gđa Olga Kaganova.


 02.03.2007.

 OSJEČKI ČELNICI UČE DOBRO GOSPODARITI IMOVINOM

 
Naslov je iz Jutarnjeg lista od 01.03.2007. koji donosi članak o primjeni Modela Upravljanja Imovinom koji je razvijen u sklopu Projekta reforme lokane samouprave (PRLS) The Urban Institute-a, a provode ga  konzultanti LIBUSOFT CICOM-a.

više...26.02.2007.

NOVO IZDANJE PETE GENERACIJE
LC SPI PROGRAMA


U ponedjeljak 05.03.2007. izlazi SPI verzija 5.06 SQL koja donosi  još bržu obradu podataka, funkcionalna poboljšanja i još više prednosti SQL baze podataka.više...

 


05.02.2007

PROČELNICI GRADA UMAGA U POSJETU LIBUSOFT CICOM-u
 


Tjekom prošlog tjedna posjetili su nas pročelnici grada Umaga kako bi se detaljnjije upoznali s širokom palatem SPI aplikacija za JLP(R)S i njihovim funkcionalnostima.


 
 

24.01.2007.

ZBOG VELIKOG INTERESA ODRŽANA RADIONICA NA TEMU e-INTERNA RIZNICA


Kako je uspješno provođenje ovog projekta izazvalo veliki interes među gradovima i županijama, održana je radionica s postojećim korisnika SPI sustava u prostorijama LIBUSOFT CICOM-a na temu koncepta i metodologije uvođenja e-INTERNE RIZNICE u jedinice lokalne područne i (regionalne) samouprave.


22.01.2007
 
NOVOST U PONUDI UREĐAJA ZA BAR CODE INVENTURU


U stalnom nastojanju da omogućimo što efikasniji i ugodniji rad s našim aplikacijama, razvili smo riješenje za BAR CODE INVENTURU na ručnim računalima tvrtke HTC. Za razliku od dosadašnjih riješenja na dediciranim uređajima koji su služili isključivo i jedino za inventuru, te se koristili svega nekoliko puta godišnje, uređaji tvrtke HTC su višenamjenski i sadrže mnoštvo funkcija potrebnih za svakodnevno moderno poslovanje.

više...


15.01.2007.

SIGURNOST U SUSTAVU  e-LOKALNE RIZNICE

 

e-Lokalna riznica sadrži programske module za sustav Lokalne riznice JLP(R)S i njihovih proračunskih korisnika koji omogućavaju automatizaciju prosljeđivanja podataka putem Interneta i integraciju proračunskih procesa. SPI e-Lokalna Riznica je nadogradnja postojećeg SPI INTEGRALNOG PRORAČUNSKOG RAČUNOVODSTVA, jer veliki broj korisnika već koristi postojeće cjelovito rješenje integriranog poslovnog sustava, koji je stabilan, zadovoljni su njime i ne žele ga mijenjati.


 12.01.2007

VELIKI INTERES ZA e-INTERNU RIZNICU


Gradovi i županije iskazuju veliki interes za e-Internu Riznicu i prednosti koje donosi njeno uvođenje. Najbolje o prednostima e-Interne Riznice govore i sve učestaliji zahtjevi za implementacijom postojećih korisnika e-Lokalne Riznice. e-Interna Riznica funkcionira na sličnom principu kao i e-Lokalna Riznica.

više...

 

 


 

 10.01.2007.

GRAD OSIJEK UVEO E-LOKALNU RIZNICU


Riječ je o suvremenom tehnološkom rješenju koje će olakšati poslovanje i Gradu i korisnicima gradskog proračuna. Oni će sada moći komunicirati s Gradom e-mailom te će se izbaciti višestruko potpisivanje istih dokumenata – rekao je Davor Lamza, član Poglavarstva zadužen za financije.
Prenose Večernji list, Poslovni Portal - Grad Osijek

 više...

 Copyright (c) LIBUSOFT CICOM d.o.o. Uvjeti uporabe  ·  Izjava o privatnosti