Konzultantsko savjetovanje: Komunalna naknada – primjena općeg poreznog zakona i druga otvorena pitanja u praksi – Osijek, Split


Objavljeno 15.03.2019.

Na nedavno održanom Konzultantskom savjetovanju u Zagrebu sudionici su imali priliku saznati odgovore na sva pitanja vezana uz dvojbe oko provedbe određivanja i naplate komunalne naknade u praksi i saznati još puno korisnih činjenica vezanih uz brojne druge aktualne dvojbe.
Rokovi donošenja općih akata o komunalnoj naknadi istekli su početkom veljače, odluke o komunalnoj naknadi i vrijednosti bodova uglavnom su donesene i stupile na snagu, a nadležni službenici u našim gradovima i općinama užurbano pripremaju, donose, tiskaju i dostavljaju tisuće rješenja o komunalnoj naknadi pravnim i fizičkim osobama na svom području.

Međutim, neka praktična pitanja mogu imati dalekosežne i prilično negativne posljedice na zakonitost i učinkovitost naplate komunalne naknade. Kako ih izbjeći?
Zbog velikog zanimanja sudionika iz cijele Hrvatske pripremili smo još dva termina za repetitorij Konzultantskog savjetovanja Komunalna naknada – primjena Općeg poreznog zakona i druga otvorena pitanja u praksi koji će održati Vedran Vukobrat, dipl. iur., Pravni savjetnik u društvu LIBUSOFT CICOM d.o.o.:​
Neke od tema savjetovanja: Iako će događaj biti interaktivan i usmjeren na rješavanje konkretnih pitanja i problema sudionika, pozivamo Vas da pitanja pošaljete na adresu elektroničke pošte vedran.vukobrat@spi.hr kako bismo što kvalitetnije obradili navedene teme i područja.
 

NAPOMENA:

Kotizacija za konzultantsko savjetovanje iznosi 800,00 kn + PDV po sudioniku.
Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.
 
Prijave se vrše najkasnije do 15.03.2019. za Osijek, a do 18.03.2019. za Split. Potrebno je prijavu ispuniti do 12 sati putem priložene PRIJAVNICE (prijavnica je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina).
 
Kotizaciju za sudjelovanje molimo uplatite zaključno s prethodno navedenim datumima na račun tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. IBAN HR4123600001101337826, a potvrdu o uplati molimo pošaljite na e-mail info@spi.hr
Pod model plaćanja navesti 00 32176-OIB korisnika.
Postojeći LC korisnici kotizaciju mogu uplatiti i nakon održanog savjetovanja.
 
U slučaju otkazivanja prijave, molimo obavijestite nas putem e-maila info@spi.hr.
Za otkazivanje prijava na Konzultantsko savjetovanje u Osijeku do 15.03.2019., u Splitu do 18.03.2019. vraćamo uplaćenu kotizaciju.
Za odjave nakon navedenih datuma do 24 sata prije seminara vraćamo 50% uplaćene kotizacije, za sve ostalo ne vraćamo kotizaciju.
Svi prijavljeni koji na vrijeme ne odjave sudjelovanje i ne prisustvuju seminaru plaćaju puni iznos kotizacije.


Isprintajte stranicu