11. Koordinacija grado/načelnika – Učinkovita organizacija JLS - Slatina 2019


Objavljeno: 30.01.2019.

Koordinacija grado/načelnika skup je koji mnogi s nestrpljenjem očekuju. Jedinstvena je to prilika da se na jednom mjestu, u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razmijene mišljenja o najaktualnijim temama s kojima se čelnici JLS susreću u svom svakodnevnom radu.
Zato s ponosom najavljujemo 11. Koordinaciju grado/načelnika koja će se održati 15. veljače 2019. u Slatini.
Domaćin 11. Koordinacije je Grad Slatina i gradonačelnik g. Denis Ostrošić. a organizatori tvrtka LIBUSOFT CICOM i UDRUGA GRADOVA.Uvaženi predavači i gosti na skupu eksperti su za teme iz svoje domene za koje u ovom času vlada veliko zanimanje. Zato petak, 15. veljače 2019. rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse budući da je Koordinacija namijenjena svim čelnicima JLS s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske županije.
Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:  
Koordinacija će se održati u Restoranu Giovanni (u sklopu Agroduhan d.o.o.), Nikole Šubića Zrinskog 30, Slatina, s početkom u 10:00 sati, a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priložene PRIJAVNICE najkasnije do utorka 12. veljače 2019. godine.


Detaljan program rada pronađite OVDJE.


Isprintajte stranicu